A kormányfő bejelentette: a volt minisztert egy fontos pozícióra jelöli majd, de hogy mi ez a tisztség, azt majd akkor tárja a nyilvánosság elé, ha a pozíció elfoglalásának lehetősége megnyílik.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ophisz
Félő Mór megtette dolgát mehet! még keményebb diktatórikus , többséget támadó! eddigi is erősödő pozitív diszkriminációt továbbvivő ,diktatórikus eszközökkel is támogató vezető jön.
ophisz
Természetes elvtárs gravitációt kijátszva , felfele esik 1 nagyot jó pozícióval , zsíros fizetéssel hallgatását megfizetve , Hűségét megköszönve !
bombi02
Bátran teszik feljebb, hiszen egérfejű nagyúr mindenhez kiválóan ért. Szerencse, hogy van ilyen emberünk, aki bármilyen posztot be tud szakszerűen tölteni. Hurrá!!!
janos
Ezért mondott le Draskovics mert a Roma gyilkosságok ???Négy embert fogtak el ugye?Mór később derült ki,hogy nem ő követte el akit akkor elfogtak.Akkor miért higgyük el,hogy ezek voltak!Nem netán =6 el privatizálás,olaj szőkítés. Magyarország csak papíron létezik ezek mind eladták fokozatosan 20 év alatt.Az összes párt hibás kivétel nélkül.Ferihegyen készen áll két repülő!
inkvi
Hazudtunk reggel, délben, este, éjjel, tízóraira és uzsonnára!
Aki ezeket még emelgeti felfele az ne normális!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.