A STOP információi szerint Vona Gábor és Morvai Krisztina egyaránt esélyes lehet a Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelölti posztjára. Hogy végül melyikük lesz a befutó, az egyelőre kérdéses, a párt január közepén mutatja be választottját. A többi párthoz képest az időpontot a Jobbik két dolog miatt tolta ki. Egyrészt mert szerintük egy ilyen súlyú ügyben a döntést alaposan meg kell fontolni.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
petmail13
Én nem a kvalitásukról beszéltem , hanem hogy Gyurcsány is ilyen populista kampányt folytatott pontosan ezért nyerték meg a választásokat annak idején.
gyulabors
"Az a stratégia, amelynek nyomán a Jobbik és a Gárda folyamatosan áthágja, illetve meg nem engedett eszközökkel feszegeti a jogállamiság kereteit, a támogatóikat nem zavarja, sőt inkább támogatásra talál körükben.
Ugyanakkor azt is látni kell, látjuk, hogy a törvények semmibe vétele mögött sajátos, de a jelenlegi politikai helyzetben hatékony „filozófia” húzódik meg.
Eszerint a politikai ellenfél által hozott törvények illegitimek, ránk nem érvényesek, csak azokat a törvényeket fogadjuk el, amelyek nekünk megfelelnek.
A jogellenes magatartás úgy jelenik meg, mint a „zsidó”, „nemzetközi”, „multinacionális”, „kommunista”, stb. hatalommal szembeni ellenállás.
Erre játszik rá a Jobbik, és olyan neurotikus politikusai, mint Morvai, vagy az olyan primitív „politikusok”, mint Vona, Szegedi, és társai.
A Jobbik "demokratikus párt", csak éppen másféle, „rendpárti demokráciát” – fából vaskarikát – akar meghonosítani.
A Jobbik következetesen törekszik arra, hogy
• helyi konfliktusokat szítson,
• azokat a saját céljaira kihasználja,
• azok okát kizárólagosan a cigányságban jelölje meg,
• hogy a helyi konfliktusokat, egyedi eseteket országos problémává tegye – olyan szembenállásnak tüntesse fel, amely csak erőszakos módon oldható meg.
A Jobbik felépített egy retorikát, amelyben – mindegy, hogy ténylegesen mi történt/történik mindig a romák, támadnak, fenyegetnek, s a magyarokat csak a Gárda képes megvédeni.
A magyarok, mint áldozatok, a magyarellenesség, az „antimagyarizmus”, a „magunk-fajták és magukfajták”, és az összes többi, ehhez hasonló ostobaság olyan zárt világnézeti és - magyarázati rendszert hoz létre, amelyet
• ésszel,
• észérvekkel,
• értelemmel
nem lehet megingatni.
De hát pontosan ez a Jobbik célja,
• a társadalom folyamatos butítása,
• aljas indulatok szítása,
• az emberi méltóság sárba tiprása."
furfang
@gyulabors: kitől és honnan ez a magvas idézet?
gyulabors
@furfang: 75% saját, a többi a baráti társaság...
picike
@gyulabors: az én gondolatom jó mindenkit élni hagyni legyen az bármilyen nemzetből való,de te csak idézetben irtad a dolgokat én idézet nélkül irom nem szeretem azokat akik rasszista gondolkodás szerint vannak élnek.Azok gyülöletkeltők és baj keverők
wounton
@gyulabors: Mit is várjunk egy "Jogi és Érdekvédelmi Irodavezető"-től. A jelenlegi rendszer csecsszopói vagytok, de ne érts félre, tudom hogy erről Ti nem tehettek...

Szemezgessünk kicsit:
• helyi konfliktusokat szítson, - a konfliktust nem ők alakítják ki, csak reagálnak arra
• azokat a saját céljaira kihasználja, - abból nem lesz bmw-je egy gárdistának, hogy kimenekít valakit a saját házából
• azok okát kizárólagosan a cigányságban jelölje meg, - attól még hogy másban jelölné meg a problémát, vidéken a cigányok fognak gyilkoni és fosztogatni (döntő többségben)
• hogy a helyi konfliktusokat, egyedi eseteket országos problémává tegye - most akkor helyi vagy országos konfliktus? Kicsit összezavarodtál(tatok) szerintem. Ld. 1. pont

• a társadalom folyamatos butítása, - erre a kormány hivatott, teszi is a dolgát
• aljas indulatok szítása, - az indulatok (leginkább vidéken, ahol talán még sosem jártál) már léteztek azelőtt is hogy a Jobbik kidugta volna mogorva orrát a barlangjából
• az emberi méltóság sárba tiprása. - ezt a magadfajta jog(faj)védők művelik a legmesteribb szinten. Neve: pozitív diszkrimináció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.