Pro primo, a T-mobile-nak van hivatalos twitter csatornája. De nem használja. Épp akkor nem amikor szükség lenne rá. Akkor meg mi a f@cért van? Azért, mert valaki hallotta hogy van egy ilyen twitter izé, s kiadta parancsba hogy valaki hozzon már egyet létre T-mobilenak is, hadd legyen? Nem szégyen nem érteni hozzá, időrabló és többnyire felesleges csicsa Magyarországon, de nem is kötelező benevezni. Viszont ha már megtették, akkor elvárható lenne hogy használják is. Igen, annak a maréknyi embernek aki követi őket, végülis miattuk hozták létre. Elvileg.

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
az elso komment meg is valaszolta a post -ot :)
pont,h hasznalta a T a twittert, csak igy lehetett ravalaszolni
az meg,h 1 durvan jo poenert kirugjak a marketingest a voda -t jellemzi. volt egy nagyon jo reakciojuk (jo marketing) es az fog megmaradn iaz emebrekben,h kirugtak a jol dolgozot (rossz marketing). most kellene kirugni aki kirugta a marketingest es a sracot visszavenni :)
jah es twitteren keres uj melot :)
Tcat
Hát nemtom, elég komolyan lecsapott a Voda marketing osztálya a slamasztikában vergődő T-re. A twitter üzi, a Google reklámrendszerébe a "t-mobile" kulcsszóra benyomott fizetett keresési találat/hirdetés. Teljesen jól csinálták, erre... A fickó utódja ha jól végzi a dolgát úgy tűnik jobban teszi majd, ha talonban tart 1-2 másik álláslehetőséget, ki tudja alapon...

Tcat
Ebben a vodás témában témában értekező fórum topicba linkelte vki: tides.wordpress.com/2007/06/14/the-best-ad-war-in-recent-memory/

Ha úgy vesszük kicsit kapcsolódik. Dátuma alapján régi, de nekem speciel új volt. Mindenesetre mekkora már :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.