"Ahogyan nő a szegények száma, úgy nő a lakosság intoleranciája" -véli Ferge Zsuzsa. A STOP-nak adott interjújában a szociológus azt állítja, hogy az intolerancia már a társadalom alapvető megoldási mechanizmusaiban is jelen van. Az MTA Gyermekszegénység elleni irodájának vezető szakértője szerint a tanulatlan százezreket főleg a mezőgazdaságban és a vízgazdálkodásban lehetne foglalkoztatni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
igazmondó
@bigyibogyo: Még nem adtál választ arra a kérdésre, illetve tényre hogy mi a véleményed a templomban történtekre és azt azt követő eseményekre. Vagy talán kényelmetlen válaszolni, esetleg egyetértessz azzal amit a cigánypk tettek ? Ja és miért csak pár hetet éltél ott ? Talán eleged lett az ottani körülményekből ?
Csubaka
@bigyibogyo: Ez a cikk magáért beszél és áradozzál ezután a multik jelentőségéről!!!
www.propeller.hu/belfold/916420-hazank-a-multik-paradicsoma
Csubaka
Különösen figyelmedbe ajánlom a cikk alábbi mondatát

"Sem a pénzügyi, sem a gazdasági tárca nem rendelkezik precíz kimutatással arról, hová ment el ez a pénz!"
kiscserkész
@marlin: Ha Ferge Zsuzsára érted, akkor egyet kel, hogy értsek veled.:)))
@Csubaka: Tökéletes a válaszod. Annyira informatikai szakember, amennyire én vagyok a pápa tanácsadója. Ha tovább magyarázkodik, még az is kiderül, hogy a Dankó Pista utcába lakik.

@bigyibogyo: Egy „VIP” nek illik helyese írni. Még ha fajvédő is. Az informatikát a Kolompár Orbán mellet tanultad ki.(analfabéta)
Kakastoll
Egy szó mint száz, aki magát magyarnak tartja az írjon magyar karakterekkel, ez a legcsekélyebb megnyilvánulás.
Bármilyen kifogás a butaságát meg a nem hozzáértését tükrözi.
Sokan írnak megvető kifejezéseket az ellenkező párt, oldal pártolóiról, viszont nagyon zokon veszik, ha az ő kedvelt pártját, oldalát gyalázza valaki.
Az ilyenek előbb olvassák vissza a saját írásaikat.
S hogy a cikkhez is köze legyen az írásomnak, hát nem ismerem személyesen Ferge Zsuzsát, viszont Európában már Krisztina előtt nagyon rég becsületünket vesztettük, amihez kimondottan az akkori vezetésnek, pártnak és funkcionáriusainak volt nagyon nagy köze.
lbs
@bigyibogyo: Kezdjük a végén. Én nem a hagyományőrző kolpingosokra gondoltam, hanem galíciai idegenere, akik fekete nadrágban, bakancsban és fekete mellényben "pompázik" a képen a jellegzetes testtartással és hajviselettel.
Bennem mellékesen nem kelt félelmet, csak undort.

A "skinheadek" sem keltenek félelmet bennem, tekintettel arra, hogy nem szokásuk a zsebtolvajlás, a villamosok és egyéb tömegközlekedési járművek összepiszkítása, az utasok terrorizálása, nem erőszakolnak meg és nem rabolnak ki hetvenéves, meg annál is idősebb hölgyeket, egyáltalán nem rabolnak, főleg nem erőszakolnak és az erőszak után nem gyilkolnak meg, nem játszanak itt a pirost-ott a pirost, nem akarnak az emberre tukmálni gagyi motoros láncfűrészt, nem verekednek szamurájkarddal, meg motoros láncfűrésszel, nem lopnak kábeleket, nem szednek szét feszültség alatt települések villamosenergia ellátását szolgáló transzformátorokat, nem verik a köreikbe tartozó hölgyek ha várandósak gumikalapáccsal a hasukat, az ő köreikben nincs vérfertőzés, sor vég nélkül folytatható.

Hogy egy párt miért mondja meg hogy mit szabad nézni meg mit nem?
Hát azért, mert a legújabb ügyeletes példaképünknél az USA-ban is az a törvény, hogy igen szigorúan cenzúrázzák a filmek szexjeleneteit pl. és kímélet nélkül kivágatják a cenzorok a pikánsabb részeket.
A pornogyanús csatornákat meg - amennyire lehetséges blokkolják a gyermekek számára.

Ha már sikerült a közízlést jelentősen megrontani, itt az ideje, hogy ezt visszájára kell fordítani!
Ha valaki meg mániákusan vágyik a kultúrmocsokra épp elég forrás van (sajnos) ahol ízlésficamára gyógyírt találhat.

Antall nagy ígérete volt a "Hangya" szövetkezetek feltámasztása, amelyek szubvencionált áron megvásárolják a gazdáktól a terményeket és szintén szubvencionált áron megvásárolhatóvá teszik a köznép számára, kikapcsolva ezzel a mezőgazdaság emberszabású hiénáit, a "felvásárlókat" akik kizárólag a gazdatársadalom megnyomorítására játszanak, meg a multik helytartói, akik elárasztják a piacokat a meglehetősen kétes minőségű és eredetű árukkal.
Ez is hazugság volt Antalltól, mint oly sok minden más.

Viszont most van lehetőség ennek a rendszernek a felélesztésére, vagy ehhez hasonlók létrehozására.
És a TESCO átalakulhat TURUL hálózattá, ahol az ember olyan terméket kap a pénzéért az előbbihez hasonló kedvezményes áron, amit nyugodtan elfogyaszthat, egészségkárosodás nélkü.
Ami az iparcikkeket illeti, azok jöhetnek importból is akár, bár azért nem fog ártani a hazai ipart is újraindítani, korszerű termékcsaládokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.