Dávid Ibolya nem lebecsülendő politikai játékos. 2002 és 2010 között átevezett a jobboldalról a baloldalra azon a Magyarországon, melyen a politikai oldalak között szinte semmiféle kommunikáció nem létezik. Ráadásul mindezt halkan és csendben tette (ha leszámítjuk azt a kisebbfajta ribilliót, amit a Szilvásy György által vezetett titkosszolgálatok anyagával okozott Dávid Ibolya).

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Ha már így van a kérdés feltéve:
Bokros!
De teljhatalommal és nem nyuszi kormányfőként, mint Bajnai...
picike
@vukkocska: látod vukocska te mondod igazat él és hal a pénzért hogy őt válaszák meg az emberek . Bizuk az zemberekre inkább
picike
@vukkocska: Hadd menjen a szanatóriumba inkább hadd pihenjen biztos van ok rá
1951
Az, hogy egy kormány milyen egy országban, az nagyban függ az ott lakó emberektől.Viszont igaz az is, hogy még egy ilyen széthúzó nemzet, mint a mienk,lehet ,hogy nem sok van,de sajnos a mi társadalmunk még ne mjött rá arra, hogy összefogással sokkal többet érhettünk volna el.Sajnos elvesztegettünk 20 évet, melyet már behozni talán nem lehet, csupán enyhíteni az eddig okozott kárt.Ez azonban semmiképp nem lehetséges úgy,hogy kb. 4,5 millió ember nem tudja megszervezni önmagát!Dávid Ibolya pedig karolja át Bokros Lajost és sétáljon el vele, mert egy olyan embert jelölni miniszterelnöknek, akinek a pártelnöke nem is meri magát egy elnökjelölő "mérkőzésen megmérettetni" ha nem csak ellehetetleníteni tudja, köszönöm,de én az ilyenből nem.Valóban itt lenne az ideje a "parasztvakítás" befejezésének és tényleg emberszámba venni a 8.5 millió embert.Azért írok csak ennyit, mert a többi az, aki tönkre teszi országunkat, vagyis a nagy jólétüket belőlünk "paszírozzák" ki.Erre kellene már végre sokaknak rájönni és mindjárt más lenne a helyzet, legalább is megindulhatna egyfajta igazi változás a jó irányába!
picike
@profon: élek halok a pénzért én is tudd meg tőlem én is szeretem a pénzt olvasva leginkább
picike
@1951: igazad van az elmozdulás irányvonalat tarts a jó irányába mindenkor .Aki figyel az figyel és cselekszik is remélem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.