A volánbuszosok és a taxisok is sztrájkba léphetnek! Újabb fejlemények vannak kilátásban a sztrájk idején. A volánbusz közlekedés is megbénulhat időről-időre, mert a helyi érdekű buszokat nem éri meg közlekedtetni, ha az utasok úgy sem tudnak az adott városi tömegközlekedési ponttól továbbjutni a célállomáshoz. Ezért fontolgatják a járatok ritkítását, ezzel próbálnak meg spórolni a sztrájk idején. A taxis társaságok, pedig azért tesznek lépéseket, mert hogy túlságosan magas a jelenlegi benzin ára. A sztrájkba más szervezetek is bekapcsolódhatnak, ha a holnapi, vagy holnap utáni nap folyamán nem születik érdemben megegyezés a városi tömegközlekedést illetően.

Forrás: index.hu
Feltöltő: KAgergő
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Thamás
Én is úgy gondoltam, hogy azért ismerve "bennünket" és a híres ügyintézésünket, azért egy "1"-est, vagy "2"-est, még elétehettem volna. Még tudnillik fel is kell eszmélni a történtekhez :)) :( "Sajnos kicsit megalszik a tej a szánkban" :))) Kínában, vagy Észak-Koreában, már a pofájukat szétverték volna a sok hülyének, ha ilyet megcsinálnának az emberekkel.
petmail13
Nem tüntetni kellett volna pár évvel ezelőtt Gyurcsány ellen, hanem általános sztrájkot az Ország megbénult volna így muszáj lett volna lemondaniuk
petmail13
Most már késő, mindjárt jönnek a választások
Kristyna
itt is az kéne, pofáncsapkodni egy-két szarházit és mégtöbbet lesittelni, hogy észheztérjenek. ez a nagy democsokrácia, hogy még munkába sem tudnak bejutni az emberek. ez kellett nekünk, most szívunk eleget miatta.
csutak
@Karola: PÁV2, jogosítvány, jó mentális és fiziológiás status,
no ha ezek vannak neked is, akkor várnak szeretettel!
Ha Te is lehúzol nyolc évet, mint én a busz bal első ülésében, talán másként tekintesz majd a sztrájkra!
bombi02
@petmail13: Szerintem nem lenne késő, mert megmutatná a következő kormánynak, hogy már nem lehet mindent megtenni a nép ellen. Lehet, hogy nem tenné, de ez olyan, mint az időben elcsattanó apai pofon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.