„Mende-mondák vannak. Ezek nem biztosak, de a dél-pesti garázsból is hallottunk híreket. Valószínűleg ott két gépkocsivezetőt a többi megvert, azért, mert ki akart menni. Az egyiket a vécében rugdalták meg, verték félholtra”, mesélte a sofőr, aki a sztrájk alatt már az egyik alvállalkozó megvert sofőrjéről is hallott, akit aztán a mentő vitt el. „A volán egyik buszvezetőjét is megverték, pedig ők nem is voltak sztrájkban.”

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
Ezt nem hiszem el. Lefizették ezt a pasit, ha egyáltalán igaz, hogy mondta valaki. Szaga van az "interjú"-nak.
csutak
Azoknak írom, akik sosem vezettek buszautót:

A BKV vezetése. a felügyelő bizottság tudtával és részükre kifizetett sáppal egyetemben, a városházi fütyiket megvéve szétlopta a céget!
Most ennek az árát a DOLGOZÓ BUSZVEZETŐKÖN akarják elverni.

Lehet TÉNYEKKEL cáfolni állításomat!
Csubaka
@bombi02: Nem hogy szaga van de, undorító!!!!
A hozzászólásokat olvasva sokszor el vagyok keseredve azon, hogy fórumozó társaim alapvető ismeretek híján magyarázzák a "jogi eseteke", pedig csupán rá kellene keresni a sztrájktörvényre kicsit beleolvasni, aztán átnézni az elmúlt napok nyilatkozatai és történéseit, máris közelebb kerülnének a megértéshez.
Annak idején 2000 táján az Antal kormány tömegével zárta be a bányákat, az ipari és mezőgazdasági üzemeket és nem volt szakszervezet vagy bármilyen civil szerveződés amely megakadályozta volna a 100.000-es nagyságrendű munkahelymegszüntetéseket és a rabló privatizációt. Senki, mondom senki fel nem emelte a szavát, pedig ország szerte családok tízezreit érintette a néhány ezer (?) fős új dzsentrinek a húsos fazék körüli sunnyogása. Aztán a hogy elfedjék a hirtelen felduzzadt munkanélküli állományt, gyorsan ilyen-olyan nyugdíjba küldetek akit csak lehetett. A magyar tényleg birka egy nép! Próbálták volna ezt megtenni ezt a franciákkal az olaszokkal, vagy a spanyolokkal! A Kádár rendszer a szakszervezetekből is politikai ugródeszkát csinált. Azok a szakszervezetek amelyek ma nem állnak ki a dolgozóikért csupán reprezentációs szervezetek, amelyeket sok eseteben éppen a munkáltatók használnak pénzmosásra, és a dolgozók kordában tartására, az esetleg elégedetlenkedők megfélemlítésére ellehetetlenítésére.
Az a BKV esetében hal a tortán, hogy a 12 sunnyogó szakszervezet a másik 14 hátát akar sikert kovácsolni magának, ha nem sikerül akkor pedig a munkáltató hű csatlósaként a vezetőiknek nyilván nyugdíjig biztosított munkahelyük és zsíros végkielégítésük lesz, amire biztosan lesz fedezet
bombi02
@Csubaka: Igen, én is úgy gondolom, hogy a men(n)edzsment akciózik.
A közepe úgy igaz, ahogy írtad.
A vége is sajnos. Annyit tennék hozzá, hogy mindig voltak gyáva árulók, ezért buktunk mindenbe bele. A gyomrom, forog, hogy ha sikerül elérni valamit azoknak, akik mertek kiállni, a sunyítók is ugyanúgy részesülnek majd belőle.

Ha pedig nem, akkor ők lesznek a jófiúk. Pfúj!

Mielőtt még valaki rám kiabálna: engem is megvisel a sztrájk, nem kellemes, de megértem őket és annyira elítélem, megvetem a BKV vezetését, hogy a kellemetlenségeim ellenére is a sofőröknek drukkolok és sok erőt kívánok nekik, hogy végigvigyék!

kiscserkész
@szaboria: Csak munkát biztosít magának!

@Csubaka: Azt hitték a végkielégítéssel megoldották.

@bombi02: Mindég van gyenge láncszem, akit kilóra meg lehet venni. Sajnos ezek kapnak mindég nagyobb média, sajtó felületet. Nem csak elverni kelet volna a sztrájk tőröket, hanem a WC is leengedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.