Tanúk meghallgatásával folytatódott a Kuruc.info internetes hírportál főszerkesztőjének pere pénteken a Székesfehérvári Városi Bíróságon; a tárgyalást május 14-re napolta el a bíróság. A vádlottat ötrendbeli személyes adattal való visszaélés, valamint kétrendbeli, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás vétségével vádolta meg az ügyészség.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
A cédulagyártásról nem beszélsz, Kanduram?
bigyibogyo
@Zsoel: Cédula gyártásról nem ugrik be semmi. Mit tett már.
Zsoel
@bigyibogyo: A tavalyi ferencvárosi választásra kb. 1200 utángyártott, saját nyomtatású kopogtatócédulával kívánt "benevezni", valamint abból is több mint 400 darab érvénytelen adatokkal (pl. már elhunyt vagy még nem szavazókorú személyekéivel) volt kitöltve. Ha jól emlékszem, összesen 13 darab érvényes cédulát bírt leadni, így aztán nem sikerült a vállalkozás, viszont ezt a félresikerült akciózást azóta is váltig tagadja, és perrel fenyegeti azokat, akik ezt szellőztetik.
Mivel a Kurucon külön "Cédulagyáros" (utaló fricska a Tomcaték által működtetett egykori Bombagyár honlapra) dosszié van fenntartva a jeles személyével kapcsolatos disznóságok számára, ezért korántsem lep meg a főszerkesztő bemártása.
csutak
Tomcat butább mint gondoltam.
Tanúként vádiratot felolvasni önmaga ellen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.