Emlékeznek arra, mikor néhány hete egy rendkívül bizalmas dokumentumot találtak az USA-ban? http://www.propeller.hu/kulfold/952370-szivarognak-a-hirek-washington-dc-bol A dolog rémisztőbb, mint gondolnának, melyben a legnagyobb hibát, már megint a világ legfontosabb vezetői és kormányai követik el azzal, hogy elhallgatták az információkat minddiáig. Nyilván a szokásos felesleges pánikkeltés volt az első oka és az, hogy addig is még tudják az embereket tartani és a meg szokotthoz híven, a folyamatosan rossz irányba virágzó kapitalizmus nyomán az orrúknál fogva vezetni, míg a tudósok általi, tragikus és katasztrofális események be nem következnek. Olyan információ halmazt sikerült a speciális hatóságoknak és titkosszolgálatoknak kézre keríteni, melyben a tündérmesébe illő média által összezavart ködös képet, melyet a politika formál meg, befolyásol és határoz meg, most tiszta képként tárul elénk. Persze nehogy azt gondolják, hogy a jószívű politikusok, a média, vagy maga ezek a hatóságok bocsátották és engedélyezték, tálalják fel a talált dokumentumot a nyilvánosság elé. Olyan speciális és belső embereknek kellett kiszimatolniuk és megkaparintaniuk az ebben leírtakat, mint maga a sajtó. Bár ugyan rég elvesztette már a tekintélyét az olvasók és a köztudat felett, de ezúttal most olyan információt bocsátottak a rendelkezésünkre, melyben mindenkinek tisztán világos lesz, hogy a folyamatok a végkifejlettig, miképpen fognak lezajlani. Akit érdekel tehát, szinte naptári pontossággal veheti szemügyre a szakértők által is megállapított, kb. 70-75%-nyi valószínűséggel és precizitással azt. Tekintettel arra, hogy a szabad akarat és a joga mindenkinek megvan arra, hogy azt tegyen, amit akar és azt higgyen el, amit akar, ezért mindenkinek rá van bízva a fantáziájára, hogy miképpen dönt, és hogyan értelmezi majd a dolgokat. Egy biztos, hogy a klíma programon belül, napjainkban lezajló konferenciák a globális felmelegedésről, csak Pató Pál úr nyomán tálalták mindig is az emberi civilizációnak. Viszont ettől a pillanattól kezdve, ha hisznek benne, ha nem, a folyamatok nagy részében a végeredményt a globális felmelegedés, egyik orbitális pumpája, egy szupervulkán kitörés formájában fogja belőlünk az utolsó szuszt is kinyomni. Kívánom azt, egy kis szerény személyemmel, kicsit pesszimistán, kicsit optimistán, hogy ne így történjen meg és ebből semmi se következzen be, de a folyamatokat, amit maga a természet indít el és az emberek általi gonoszságokat, eközben megállítani, meggyógyítani azt sohasem fogjuk tudni, csak, mint egy vizes „vattával” simogatni. Sok szerencsét mindenkinek! http://www.scribd.com/doc/25317108/About-946951-Hiding-Specific-and-Unauthorized-Files

Forrás: scribd.com
Feltöltő: A_Viki
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KAgergő
Elhiszitek azt, hogy mindig a legnagyobb állatságokból lesznek a legveszélyesebb sztorik. Az a baj, hogy valahogy tényleg minden effelé tendálódik mostanában, főleg az említett globális felmelegedéssel kapcsolatban. Ezek az egyre szaporodó különböző jellegű katasztrófák, már előjelei egy nagyobb volumenű dolognak. Hallgatnak mint a sír állandóan, ködösítenek és elferdítenek minden komoly dologot és majd ha nagy baj lesz és a kellős közepén találjuk magunkat, majd akkor veszik észre önmagukat az emberek,de akkor már tollat fújhatnak a seggükbe.
Thamás
Gyerekek ha hiszitek, ha nem, tényleg keződik a botrány az ügy körül:
209.85.135.132/search?q=cache:-NHjPuthywAJ:www.tumbybay.sa.gov.au/webdata/resources/files/September_14th_2009_Agenda.pdf+%22oswald+j.+milton%22&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
"Black velvet" fedőnév alatt, találtak valami faszit, aki állítólag kulcsfigurája az ügy egyik részének. Világi botránysorozatnak nézünk elébe asszem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.