A levél szerzője azt állítja, hogy halálos mérget juttatott a képviselő testébe, aki az ellenszérumot csak akkor kapja meg, ha átutal tízmillió forintot egy bankszámlára.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@zolibatya53: Neked is ajánlom ellehet kezdeni a keresőben mikor lépett szinre Wittner Mária és akkor milyen állapotban volt.
zolibatya
@szaboria..........Nekem nem kell beütni a keresőbe,személyesn ismerem.....
marlin
@benhur: Először a Mariska nénéd, aztán a Gyurcsány, és utánna a Bajnai nénikéje!! :))) Ha akarod még tudom bővíteni a listát!!

Nem kellene szerencsétlen öregasszony "mártiromságával" szórakozni, különböző hülye levelekkel próbálva "érdekessé tenni" a nénit!!
kiscserkész
@zolibatya53: Az a helyzet hogy én is személyesen ismerem azokból az időkből. Ő volt, akit elfelejtetek kiengedni, mert nem hódolt be úgy a Kádár meg Horn gyula pufajkásoknak ezért csak 70 bejöhetett ki a börtönből. Annak ellenére, hogy 68 ba már az akkori rezsim az nyilatkozta az amerikai sajtónak, hogy nincsenek már politikai foglyok börtönbe. Ezek szerint akkor nekünk nem a keresőbe kel keresnünk, hogy ki ő. Sajnos vannak még szellemileg leépültek, vagy úgy is fogalmazhatnák, hogy múltrendszeri beépültek, akiknek az a feladatuk, hogy a jelenlegi rendszeré harcoljanak. Szebb Jövőt!
zolibatya
Külömben, ha köpködni akarnak, ajánlom a apró-villát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.