Válassza ki a szavazást a listából: Ön melyik pártra szavaz 2010-ben? - Fidesz, MSZP, Jobbik, MDF? - Online szavazás!

Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Sem a jobbiknak, sem az aktivistáinak, de még csak a szimpatizánsainak sem kel idegeskedni a jobbik bejutása miatt a parlamentbe. Egyedüli párt, akinek hazudozás nélkül is jövője van a választópolgárok előtt. Le tudtak tenni egy végrehajtató színvonalas programot az asztalra, míg a többi párt csak vaktában lövöldöz a sötétbe. Telt házas fórumok, semmi megvásárolt közönség. De még csak pontokat sem kel osztogatni a jó fórumozóiknak mindenki meg győződésből teszi.

Hajrá jobbik!!! Ettől szebb jövőt!!!
HÁTI
Hogy kire?1 biztos,hoy az eddigi parlamenti csalókra,népnyúzókra nem! A másik ami biztos, hogy a tehénszar mindig lapjára esik:-)))
HÁTI
Ha valaki sportlövő, akkor még nem fontos neki az önvédelmi fegyver.Pláne ha még elmebeteg is.
ANITA01
Haj rá Jobbik!!!!
A fides is csl lop, már voltak kormányon akkor semm tettek semmit.
Nagyon bizunk a JOBBIK BAN.
Geroner
azt gondolom a szocialistákra biztos nem adom a voksom, az LMP ismeretlen, (ráadásul Kóka utódpárt címen ragyog már) az MDF sokadjára játszotta el a lehetőségét, (sajnos) az Szdsz (nemtudom mennyire volt valaha is "talán az elején" igazán liberális értéket képviselő párt) Ma még a magyar érdeket sem képvíseli, Ki marad?
A jobboldal, na nem azért mert annyira jók. Csak már régen vettük elő a sufniból őket. Pedig ha visszatekintünk bármely ország történelmét ha válságban voltak mindig a "jobboldalhoz" nyultak a nemzeti tudathoz! Mert hát a nemzet is fontos ha már nagy a kaki és addig tart hogy nem lehet azt hazudni már senkinek hogy ami a szájába ömlik az nem víz hanem k..i! mert már odáig van. Na hogy a témánál maradjak. Jobboldal, mert szükség van rájuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.