A versengőből polgárháborússá változtatott pártpolitikai küzdelem mára komoly fenyegetést jelent a polgári demokrácia számára - jelentette ki a pártelnök.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

radikal
mivel elegük van a lopásból a sz@rkeverésből a hülyének nézésből és főleg elég volt az mszpéből az szdszből az mdfből és még bokrosból is bármennyire hihetetlen!
zenei
kedves fogakat kiverő! ...ebben a korban már nem hiszem hogy vissza kellene térnie az aktív politizáláshoz...most nekem egy pöttyet úgy tűnik, mint az argentin torgyán a 2000 forintos cseresznyéivel... Bokros úr, pihenjen, lazítson és ami a legfontosabb, ne akarja ibolykát megmenteni a botrányoktól....persze önt a szakmai múltja predesztinálja sokmindenre, de hol van az erkölcs, ebben a semilyen pártérdekek által deklarált langyos világban. Nézze , ibolyka fél a felelőségre vonástól, ön pedig ebből, nagyon nagy hasznot akar húzni! ..hát ki nem lát át, ezen a rosszul összerakott koreográfián??? ..nagyon mély tisztelettel mindkettejüknek: Pálffy György ( igen : a Magyar Honvédség megalapítójának Pálffy György altábornagy úrnak a leszármazottja vagyok.)

Sok sikert mindkettejüknek!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.