A pártelnök az idősek ellátására vonatkozó kérdést kikerülte, és több pénzt ígért az embereknek. Az MSZP nem a gazdagok pártja, az MSZP-nek a társadalom kétharmada mellé kell odaállnia - jelentette ki Mesterházy Attila csütörtökön Dorogon, ahol a párt miniszterelnök-jelöltje a térség MSZP-s országgyűlési képviselőjelöltjével, Winkfein Csabával közösen tartott lakossági fórumot.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zenei
Ξέρεις, αυτό ουγγρική πολιτική ήρθε στην ωριμότητα για την πλήρη αποσύνθεση!!!!
zenei
...na fiúk, lehet hogy nem értitek, de ez nem baj! annyit írtam csupán, hogy a magyar politika teljesen megérett a pusztulásra!!!
luciferi
@zenei: ezt ne mond mégecce, mert megmonlak a profonnak!
Holnap kiderül, milyen kamu ez, a szomszédaim görögök.
luciferi
@zenei: beelőztél!:)) Viszont van némi igazad. Csak nem kell véresen komolyan venni mindent, mert akkor tényleg belegárgyulsz. Ízi manusz,ízi!:))
zenei
kevijeni: hát ha tényleg görögök a szomszédaid, add át nekik mély tiszteletemet! Én nagyon szeretem a görögök mentalitását!!! Kb 3 évet dolgoztam görögben és kb 7 évet Cypruson. ( zenészként ) ...de soha nem tudnék máshol élni, a hazámon kívül!!!! Így ma már 58 évesen örülök, hogy megismerhettem az ő nagyon mély kultúrájukat. Ugyan ma már a görögök is nagyon nagy szarban vannak, de szorítok nekik!!!!!!
zenei
Athent látni és meghalni!!!.. voltam Párizsban tavaj októberben,...nos had' mondjam el, hogy nagyon szép volt,...de Athen semmihez sem hasonlítható!!!!
Napoleon összelopott " kultúrája " és Athen platoni tisztasága össze sem hasonlítható eme két világváros tekintetében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.