Orbán Viktor vidéki kampánykörútján beszélt arról, hogy ha kormányra kerülnek, egy adott mennyiségig többé nem lesz illegális a házi pálinkafőzés. A Magyar Pálinka Lovagrend elnöke nem tartja jó ötletnek a házi pálinkafőzés legalizálását.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
No, igen ez nagyon fontos elem az új munkahelyteremtésnek. Valószínű ezt is befogják számítani a statisztikába. Csak így tovább a kijelölt Lenini úton!
kekesfekete
Éljenek az az alkoholisták! Vagy haljanaK?
safi
A környező országokban a saját használatra főzött mennyiség mindenhol engedélyezve van. Jellemzően nem az alkoholisták, hanem a gyümölcstermesztők főznék meg. Most rengeteg helyen a fa alatt rohad meg a gyümölcs, mert drága megfőzetni. Saját használatra így megveszik az emberek a kevert aromás pancsokat, miközben a gyümölcs elrohad, mert a jó pálinka aranyárban van.
profon
A házi főzés veszélyes a szervezetre,ha rosszul csinálják ! Azt én is támogatnám ,hogy hivatalos pálinkafőzőben bizonyos mennyiségig ne kelljen megfizetni a jövedéki adót csak a főzés költségét. Kb 10-20 literig.
csutak
@profon: 20 liter/fő az jónak tűnik.
Én nem iszom alkoholt, csak végszükség esetén.
Tőlem megromlik:)
szaboria
Kezdünk vissza térni az erediti állapotokhoz most a pálinka, holnapután ujból a bor, aztán jőhet az olaj szőkités azt újból 80 évre titkositva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.