Baja Ferenc, a Magyar Szocialista Párt Innovációs és Informatikai Tagozatának elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy "az internet a 21. század digitális közműve lett, az ebből való kirekesztettség az európai modernizációs folyamatoktól való leszakadást jelentené".

Forrás: ithink.hu
Feltöltő: iThink
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Major Betty
Ingyen internet? úgyan ennyit azért nem kell hazudni eddig miért nem tették az internet alapvető dolog igérni ingyen van
Csubaka
És ingyen számítógépet is adnak hozzá? Milyen minőségüt?Amelyen lehet IWIW-ezni, meg esetleg szörfözni?Mert az internet nem kizárólag ezért fontos a felhasználóknak, állambácsinak viszont az lehet, az internetező polgárok szokásainak, kapcsolatainak, mentalitásának, politikai, vallási és faji hovatartozásának meghatározásához. Indul az MSZP-s Big Brother!!!!
bigyibogyo
@Csubaka: Izé, ezt a fajta paranoiát már nem árt megmutatni orvosnak. nem támadásból, vagy rossz indulatból írom, simán aggódás.
inkvi
@Csubaka: Már a pedagógusok kaptak ingyen laptopot! Itt minden megvalósítható! Csak olyan qrva nehezen cipelem a loptopást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.