Erősödik a nemzetközi felháborodás a Hamasz egyik vezetője, Mahmud al-Mabhouh január 20-i dubai meggyilkolása miatt. A kivégző brigád tizenegy tagja angol, ír, francia, német valós személyek hamis útlevelével érkezett az Egyesült Arab Emirátusok területére. A dubai rendőrfőkapitány a bűncselekményt egyértelműen az izraeli titkosszolgálathoz köti, és a Moszad vezetőjének azonnali lemondását követeli.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amulett
Valamely öböl-menti arab ország egy fényűző szállodájában egy terrorista gyilkost elér az egek urának büntető keze. Ezek után a kicsiny arab ország titkosszolgálata háborog – no nem azon, hogy miként jutnak terrorista gyilkosok az ő országuk szállodájába – hanem a jogos büntetésen. Nyilván így tennének akkor is, ha egy másik terrorista gyilkost, egy Bin Laden nevűt juttatna a pokolba ugyanott egy másik – az amerikai – titkosszolgálat. Nem a gyilkos ott léte miatt, hanem azt a pokolba küldő takarító brigád dolga végezte miatt aggódnak. És ebben társuk a fél világ fölmutatván, hogy ki kinek az oldalán áll. Egy bajuszos ember dörzsöli a tenyerét a pokolban.
Kakastoll
@amulett: Úgy-e most nem kell törvényes bíráskodás.....
amulett
Az igazságosztók nem egy piacon, vagy forgalmas bevásárló központ előtt robbantottak bosszúból, fajelméleti alapon, hogy irtsák az arabokat, nem is az egész szállodát vagy a szobát robbantották föl, mint a muszlimfasiszták és elvbarátaik szokták volt csinálni. Persze bírósági tárgyalás jobb lett volna, ez nem vitás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.