Nem sok esélye van az életben maradáshoz a Wikileaks alapítójának, Julian Assange-nek. A titkos adatok és dokumentumok kiszivárogtatójának fejére több vezető politikus is halálbüntetést kérne, ugyanúgy mint a titkos adatok kiszolgálásáért feltehetően felelős amerikai katonára.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
safi
@csutak: életösztön nem sok van benne. Én egyébként mindig örömmel hallom, mikor a nagy amerikai öntudat kap egy fricskát.
csutak
@safi: Ambivalens érzéseim vannak velük kapcsolatban.
Csodálatos irodalmuk és zenéjük van és becsülendő történelmük!
És van egy Hollywood nevű rettenetük, mely a kulturmocsokkal és a fogyasztói társadalmat reklámozó filmjeikkel mérgezik a világot:(
Komolyan nem értem miért balhéznak, ha egy katonájuk meghal?
Önként pénzért az életét is áldozza, erre szerződik.
Én bizony ezt a hazai zsoldosokra is pontosan így érzem igaznak!
safi
@csutak: nem korrekt dolog mindig más földjén háborúzni...egyébként az európaihoz képest elég szegényes a kultúrájuk is (szerintem). Én rengeteget olvasok, de két kezemen meg tudnám számolni az értékesebb irodalmukat. A zene, a komolyzenében csak a népszerűbb klasszikusokban vagyok otthon, egyébiránt a fekete zenéket én nem szeretem túlzottan. Talán a blues, de az r&b nem az én világom....
Csizmás Kond
@zsolti: Ha valakinek titkolni valója van azt zárja olyan helyre, ahol holmi firkász nem lel rá. Ha meg nem tud vigyázni magára akkor ne gyilkolászással fenyegetőzzön, hanem igyekezzen törvényes uton igazat szerezni magának. Így csak a maffia operál.
safi
@Csizmás Kond: ezt nagyon jól megfogalmaztad. Demokrácia, szólásszabadság...de csak ha jót mond róluk.
kamazuka
Remélem sikerűl majd túlszárnyalnom a vakmerőségét!
A bátorságáért már most tisztelem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.