Azon csodálatos, ám fölöttébb ritka pillanatok egyikét tekinthetjük meg az alábbi videón, amikor a cigányimádó liberálisok nemcsak messziről áradoznak kedvenceikről, hanem közel is mennek hozzájuk. A TV2 a Nagybányán épülő falról készített egy riportot, mely, annak ellenére, hogy végig rasszistáznak és sajnáltatják a szegínromákat, meglehetősen cigányellenesre sikerült - a képek és a tőlük szenvedő lakosság szavai ugyanis tökéletesen elhiteltelenítenek minden hazug rajvédő szöveget.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@sólyomszem: Fal? Itt a tavalyi sirankozos riport a masikrol: tv2.hu/naplo/video/fal-romak-es-nem-romak-kozott Nalunk ezt nem mernek megcsinalni.
SELIG
Ez a kedves riporternő miért nem megy ki egy kicsit hányást gyakorolni többet és akkor nem lesz ilyen "emberi jog" védő.
De sok kilométer ilyen fal kéne itthon is.
DR Eric CARTMEN
Az a baj, hogy nincs annyi tégla, amivel ezeket körbe lehetne falazni. Talán ha egy nagy- nagy termet ásnának nekik, azt csak valamivel be kéne fedni. (homok ???)
köhögő bolha
A Tescoban nem merek bemenni olyan sorba ahol purdék vásárolnak,mert 10 méterről érezni az átható rothadást ami árad belőlük,aztán még a pénztárcám is így tud csak megmenekülni!
palika
@köhögő bolha: Ne menj tescoba, tovább élsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.