A 18 éves Sarah McKinley kettesben töltötte a szilvesztert a három hónapos kisfiával, férje ugyanis karácsonykor elhunyt tüdőrákban. A fiatal anyuka egyszer csak arra lett figyelmes, hogy két ember be akar törni a házába. Betette a cumisüveget a gyerek szájába, elővett két fegyvert, és felhívta a rendőrséget, hogy megkérdezze, lelőheti-e a behatolókat. Hangfelvétel őrzi az eseményeket.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feketeözvegy
Helyes!
Itt is így kellene alkalmazni a törvényt!( persze nem vízipisztollyal)
farkas
Ez a normális. Nem olyan hír, hogy a két betörő kifosztotta a családot, falhoz vágta a gyereket és megerőszakolta az anyukát- forró nyomon nem találják őket.
wadnarancs
Nálunk sajnos soha nem fog ilyen megtörténni.
A politikusokon kívül a vadászok a rendőrség által bizonyítottan veszélyben lévő személy illetve a fegyveres erők tagjai kaphatnak hivatalosan fegyvert.
Nem hivatalosan persze szerb rokon 10,000 ért még kézigránátot is szerez ,de hogyha azzal ártalmatlanítasz még te szívod meg

Azért azt ne feledjük ,hogy a gyermekét elvették az anyának ami bár fájó ,de 18 évesen egyedül felnevelni nem tudta volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.