"A kormány számára elfogadhatatlan, hogy Szlovákia területén egyenruhába öltözött magyar nácik menetelnek" - jelentette ki Robert Fico egy rendkívüli sajtótájékoztatón, pár órával az incidens után. A miniszterelnök szerint a királyhelmeci akción részt vett aktivisták ellen szélsőséges eszmék terjesztésének vádjával indulhat eljárás.

Forrás: bumm.sk
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

charlie
Számunkra meg elfogadhatatlan, hogy magyar földön szlovákok kormányozzanak.
zsolti
rosszkor, rossz helyen... sajnos én azokkal értek egyet, akik szerint ez nem vezet semmi jóra, ellenkezőleg: csak árt az ottani magyarságnak. ezek az őrseregek, meg a nemtudom milyen farsangi jelmezesek néha kicsit odamennek, felvonulgatnak, hazajönnek, aztán aki ott él, az meg marad a szarban. ők látják kárát annak, hogy a néhány túlmozgásos panelforradalmár újabban már nem csak itthon, de a határokon túl is "hallat magáról".
kerekesjani
Zsolti teljesen egyetértek veled, az erőszak csak erőszakot szül. Egyébként azt mondja meg valaki, mi szükség volt azon a bizonyos focimeccsen Nagymagyarország térképét lengetni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.