Változnak a korok, változnak az igények. A gáz- és villanytűzhely mellett az 1980-90-es években egyre inkább teret hódított a mikrohullámú sütő. Sokan esküsznek rá, hogy rohanó korunkban a technika mai színvonalán a mikrohullámú sütő használata semmiféle veszélyforrást nem jelent. Mások viszont, - akik arra is gondolnak, hogy az ételekben meglévő bioenergia hogyan jut be a szervezetünkbe és milyen fontos funkciója van, - azt állítják, hogy a mikrohullámú sütő bizony nem a legegészségesebb.

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Megváltoztatja az ételek molekuláit és akkor már nem olyan hasznos.
Proli
@gabrella: Jézusom, te ennyire képzett vagy?
A molekulák energiaszintjének a változását Einstein leírta az "E=M*C2 " képletben.
Ebből levezetve ha bármilyen energia szint változás (atom átalakulás!) vagy energia elnyeléssel (fagyás) vagy hatalmas energia kiáramlás (atom robbanás).
A mirkohullámú energia számára a víz olyan mint a mágnességnek a tömör vas, azaz örvényáramot haj meg benne ami ugye hőt kelt.
Bocs, ezt ennél egyszerűbben nem lehet megfogalmazni.
De a nyolcadikos kisunokám már megértette:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.