Egy innováció megvalósítása 50 millió munkahelyet hozhat létre az élelmiszeriparban. A kávé egy hulladékszegény technológiai innovációval hozzájárul az élelmiszer-ellátás biztonságához, munkahelyteremtéshez, a metánt széndioxiddá alakítja. A hivatkozott cikk bemutatja, hogy a kávétermelés során keletkező hulladékot hogyan hasznosíthatjuk a kávéfarmokon, a városokban, és a kávézókban innovatív módon, miközben csökken a klímaváltozást elősegítő üvegházhatású gázok kibocsátása.

Feltöltő: kornytech
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

spotty
Én annyit tudok a kávéról, hogy finom, reggelente muszáj innom egyet, mert különben használhatatlan vagyok és hogy most ez az új kedvencem: fon.gs/cafissimo
kornytech
Én ganodermás kávét iszom, ami sokkal egészségesebb, mint a hagyományos kávé, és erősíti az immunrendszert is. A ganoderma kivonat brazil arabica kávéhoz van keverve és nagyon finom. :-) Kóstoljátok meg: kavekor.dxn.hu/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.