A nyolcvanas évekbeli távközlési szabványok frissítése akár hasznos eredménye is lehet az ENSZ most kezdődő konferenciájának − a kritikusok szerint azonban aggasztó, hogy ennek örve alatt szabályozni akarják az internetet. Minden igazságtartalmat nélkülöz, hogy korlátozni akarjuk az internet szabadságát − mondta az ENSZ nemzetközi távközlési egyesületének (ITU) főtitkára, Hamadoun Touré a Dubaiban ezen a héten kezdődött másfél hetes konferencián (nemzetközi távközlési világértekezlet - WCIT), ahol több mint 160 ország mintegy kétezer delegáltja próbál megegyezésre jutni a távközlési és az internetpolitika aktuális kérdéseiről. Az ITU által szervezett konferencia célja a 25 évvel ezelőtti távközlési szabványok (ITR) felülvizsgálata, valamint az internet biztonságát, illetve fejlődő világbeli terjesztését segítő politikák kidolgozása.

Forrás: sg.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A szilícium-völgyi óriáscégek − köztük is a leghangosabb Google − és a blogszféra véleményét visszhangozva az Egyesült Államok, valamint jó pár fejlett ország viszont tiltakozik minden újabb szabályozási kísérlet ellen."
--- Mi ebben a csoda?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.