Volt idő, amikor az újságok olyan emberekről írtak, akik valóban letettek valamit az asztalra, s nem azzal vívták ki a közvélemény tiszteletét, hogy pucérra vetkőztek a Playboyban, vagy könyvet írtak a mellplasztikájukról... Volt idő, amikor olyan emberek kerültek címlapra, akik valóban kiérdemelték azt, és a nevük nem csak egy nyárig volt érdekes; évtizedek múltán is tudjuk, kik voltak ők.

Forrás: sf.blog.hu
Feltöltő: Rhewaa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bloom
Sic transit gloria mundi, ahogy a művelt japán mondja. Schrődinger ma is celeb lenne biztos, lájkolnák az I love cica facebookosai ezrével. Curie lenne a "sugárzó szépség" napjainkban. Jó PR és marketing kérdése az egész!
onlinepecs
Heisenberg, Pauli, Curie, Einstein, Lorenz, Bohr, Planck... Elsőre ennyit tudok biztosan, többségükben mértékegységek vagy állandók, de van etológus (?) ősatya is köztük... :) Hozzáteszem, hogy teljesen bölcsész vagyok.
bloom
@onlinepecs: Küldöm szeretettel a Emide Buda kommentjét az sf.blogról, amit egy másik bölcsésznek írt:

Emide Buda 2013.01.30. 14:31:13
@bioLarzen:
Te kis te ! Ez nem az a (Konrad ) Lorenz , a libás, hanem a
(Hendrik) Lorentz, a fizikus. És még te savazod a Csabit?
Kérjél csak tőle bocsánatot hamar!
onlinepecs
Mea culpa, mea culpa... De Csabit nem savaztam...
Csizmás Kond
Amikor a fotó készült még a celeb kifejezés ki sem volt találva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.