Az Észak-Koreából utóbbi hetekben érkezett fenyegetésekben és provokációkban nincs semmi újdonság, régóta ez megy. A közösségi hálókon már meg is jelentek a mémek. Washington nem tervez a közeljövőben semmiféle kiegészítő lépést az észak-koreai fenyegetésekkel szemben azon kívül, hogy a dél-koreai haderővel közös hadgyakorlatokat tart a térségben. Nincs ezen semmi meglepő, hiszen a KNDK vezetői által az utóbbi napokban használt retorika, a fenyegetések és provokációk Phenjan által régóta alkalmazott politikájának folytatását jelentik: egyelőre semmiféle változást nem látni e magatartást illetően.

Forrás: paravanportal.eu
Feltöltő: Paraván Portál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Szándékkal és nagy érdeklődéssel szörfözve a neten,sok érdekes dolgot találtam É.Korea vonatkozásában és két alapvető dolog derült ki.
1. rendkívűl elmaradott ország sok tíz milliós nyomorgó tömeggel.
2. elavult,a 80-as évek -beli szovjet haditechnika. Van ugyan egy két interball.középhatótávolságú hordozója,de nincs mit rátennie./A "mit" az a nuklear bomba/ Az atom robbanó fejek terén ott tartanak,mint ahol az USA '45 júliusában.Röviden,nem rendelkeznek hordozható nukleáris töltettel. Ami számításba jöhet a Kim -nek az a szisztematikus náépírtás. Tehát HÁBORÚ,mert akkor az ellenségre lehet kenni a népírtás és a "népszaporulat csökenést" is.Átlátszó,ócska hitleri törekvés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.