Jay-Z egy 710 milliós szigettel lepte meg feleségét és kislánya édesanyjátBeyoncét. A hatalmas ajándékot ötödik házasságuk évfordulójára kapta meg az énekesnő. Most már nem kell azon gondolkoznia Beyoncénak, hogy hová menjenek nyaralni, mert saját s

Forrás: paravanportal.eu
Feltöltő: Paraván Portál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
--nem értem = feleségét és kislánya édesanyját !
ebbe nem vagyok járatos még!
bagira
@Nakimaga: A felesége azonos a kislánya édesanyjával. Csak egy kis slafrok keveredett a mondatba. Ez azért ( hogy a kettő megegyezzen), nem általános a mai celebvilágban valljuk be! :-)
Nakimaga
Köszönöm,már arra gondoltam,béranyaság esete forog fenn !:)

Egyébként a rendszerváltás óta a médiában se fogalmazni,se írni nem tudnak,meglátszik a sok "idegenből"érkezett magyar hatás,ezzel lehetetlenítve el a magyar nyelvet,mellyel,mely nyelv merne versenyezni véle?-mégis pusztulásra ítéltettek !
bagira
@Nakimaga: A nyelvünk szerintem gyönyörű, és egyedi. Nem véletlenül tranzitnyelv. Még Shakespiere-t is gyakran magyarról fordítanak más nyelvekre, és nem eredetiből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.