Korábbi bejegyzésünkben már foglalkoztunk azzal, hogy mi maradna a Földön az emberiség után, milyen nyomokat hagynánk, hogy nézne ki a bolygónk, miután a természet visszavette jogos jussát. Ezzel a bejegyzéssorozattal azonban a múlthoz fogunk visszatérni, s megvizsgáljuk az emberi kéz által alkotott legnagyobb építményeket, a piramisokat. Afrikával kezdünk.

Forrás: galaktika.hu
Feltöltő: tristessa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

picaflor
a piramisoknak az ilyen direkt ég felé tájolása és monumentalitása akaratlanul elgondolkodtat, hogy közük van valamilyen idegen civilizációhoz, de minden bizonnyal csak az égi istenek nagyfokú tiszteletéről volt szó, főleg Ré világában. de minden rejtélyt ez nem magyaráz meg
dodo571031
@picaflor: Honnét tudták a balzsamozást végző papok,hogy a munkájuk több ezer év múlva is megmarad honnét tudták miböl mennyit kell össze kotyvasztani mikor még nem volt kémia?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.