Vihar – amikor a természet kimutatja pusztító hatalmát. Azon ősi kultúrák, amelyek viharosabb vidéken éltek, mind rendelkeztek viharistennel, és okkal: ez a jelenség gyönyörű, fenséges, de rémisztő is. Korunk drámaian megváltozó éghajlata egyre több és egyre hevesebb viharokat produkál, illő szoktatnunk magunkat a látványhoz! Galéria és képek a linken.

Forrás: galaktika.hu
Feltöltő: Lea Mashi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@nyanya001: @Lea Mashi: Tudjátok - lehet , hülyeségnek tűnik - de valami wagneri zenét hallok ött belül,ha ilyen képeket látok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lea Mashi
@picaflor: Csoda, hogy milyen "babonás" volt az ókori-középkori ember?
pestabá
@Lea Mashi: Az ókori ember többet tudott, mint gondolnád!
silber13
@nyanya001: @Lea Mashi: Tudjátok - lehet , hülyeségnek tűnik - de valami wagneri zenét hallok ött belül,ha ilyen képeket látok.
A Tündik bündije
Mindig elfog a borzongás, a viharban. Szép és ijesztő is egyben, imádom őket :-)
Lea Mashi
@A Tündik bündije: Csodálatos dolog a vihar. Hatalma van, főleg, ha mondjuk van szerencséd egyet átélni a hegyek között, egy kis faház teraszán üldögélve... a mindenit, Erdélybe kéne menni megint! :)

@silber13: jól beszélsz! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.