Évek óta figyelem a körülöttem zajló eseményeket, azt, ami ebben az országban folyik és mára azt mondhatom, hogy kevés az az ember, aki azért marad itt, mert jól érzi magát itthon. Ami ide köti őket, az legtöbbször az, ami miatt el is akarnak menni: sikertelenség, pénztelenség, magány és a leláncolt érzés. Viszont egyre gyarapodik azok száma, akik külföldre költöznek annak a reményében, hogy ott majd új életet kezdhetnek, maguk mögött hagyva a problémákat, feszültségeket, családi elnyomást és az ország lehúzó erejét. Többféle indokot hallottam még ezen kívül, hogy mi volt a mozgatórugó, és ezek közül egyik erősebb ok így hangzott: "Külföldre költöztem a párom miatt. "

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
elolvastam a cikket!
hát! valamit valamiért! vagy itthon nyomorogsz, vagy Angliában lekötöd magad valamivel (úgy kb. 6-700 ezerért - ha igaz - amíg a párod húzza az igát. Vagy keresel Te is melót ha találsz. Azért még mindig ott jobb nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.