"48 órán belül elindulhat a Szíria elleni támadás, mely döntő fontosságú lesz a világ és Közép-Kelet modern kori történelmében" Az arab világban egyik legismertebb folyóirat, az Al-Quds al-Arabi szerkesztője Bari Atwan írta ki az előbb Facebook-oldalára a fentieket. Semmi meglepő nincs már ebben, ha a percekkel ezelőtti híreket nézzük meg. Nagyon magas a kockázata annak, hogy erő alkalmazására, azaz katonai támadásra kerül sor rögtön a vegyi támadást vizsgáló bizottság távozása után.

Forrás: kontrollblog.com
Feltöltő: Kontrollblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
sosem értettem miért nem tudnak emberek békében élni egymás mellett faji, vallási és mindenféle megkülönböztetés nélkül.
nem mindegy milyen bőrszínű, vallású pl. a szomszéd?? Ki a fenét érdekel amíg ezzel békességben együtt tudunk élni nem? Jó pár évvel az Árpád híd HÉV megállójában valaki azt pingálta a falra: "mindenki színes bőrű, különben nem látszana"
milyen igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.