Mekkora poén már folyékony kenyeret kenni a szilárd kenyérre, LOL :) Kenhető sörrel lepte meg a közönséget egy olasz cég a legutóbbi torinói élelmiszeripari kiállításon. A terméket kenhetjük kenyérre vagy kenyérchipsre, adhatjuk sajttal, hideg előételekhez, de azt mondják, sütemények mellé öntetnek, vagy tortakrémbe keverve is kiváló. Lager, pilseni és barna változatban is kapható a sörgyár és a csokigyár közös fejlesztése, ami poénként indult, de népszerű termék lett belőle. Itt a befőzési szezon, hölgyek! Irány a legközelebbi kisbolt, pakoljuk tele a kosarunkat sörösüvegekkel és tegyünk el a télre jóféle házi sörlekvárt! A barack, a kiwi meg a zöld paradicsom már úgyis nagyon unalmas.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@Nyuszicsibe: Még a sör szagát sem bírom! :-)
Nyuszicsibe
@varrólány: eeeej !! ne szagolgasd !! de ne mondd már, hogy nem kóstolnád meg ??!! :))
varrólány
@Nyuszicsibe: esetleg, talán...ha nem mondják meg miből készült.
Nyuszicsibe
@varrólány: na majd ha nekem is lesz egy üveg ilyenem, csinálok belőle valami sütit, aztán küldök :)) de ne szaglászd !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.