Húsbavágó témával foglalkozunk ismét. Mi is az a "mélytudat-szennyezés" és mik a hatásai? Az alábbiakból kiderül... A pszichológusok tisztában vannak vele, hogy a tudatunk megszűri a dolgokat, és bizonyos dolgokat elfogadunk, más dolgokat elutasítunk. Ez természetes. A tudatalattin azonban nincs ilyen szűrő.

Forrás: kontrollblog.com
Feltöltő: Kontrollblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

P-Márta
"ALÁZATTAL" kérdezem az alábbi milyen agymosásos szennyezésnek számít? :

propeller.hu/itthon/2766709-214-ezret-kapnak-lazar-gyakornokai
214 EZRET KAPNAK LÁZÁR GYAKORNOKAI HAVONTA
ma, 12:27 propeller.hu 6 hozzászólás
Bruttó 214 ezer forintot keres a Miniszterelnökség 13 gyakornoka július elseje óta, bár érdemi munkát nem végezhetnek.
Tizenhárom kiválasztott, közgazdász- és bölcsészhallgató gyakornok segíti a Miniszterelnökség munkáját július elseje óta, vonatkozó törvények értelmében azonban ügyintézői vagy ügyviteli munkát valójában nem végezhetnek. Ennek ellenére a gyakornokok havi bruttó 214 ezer forintot kapnak a program ideje alatt, amiért a Miniszterelnökség mindössze azt várja el, hogy „alázattal, a köz érdekében tevékenykedjenek a gyakorlati idő lezárultáig”, vagyis december 31-ig - írja az Ezt így hogy?

Vagyis megdolgozták a gyakornokok agyát, hogy ALÁZATTAL "teljesítsenek"...

A gyakornokok munkáját szakmai mentorok felügyelik és irányítják, és van, aki Lázár titkárságán, míg más a stratégiai és tájékoztatás helyettes államtitkárságon, egyesek pedig a programszervezésen, a protokoll osztályon vagy épp a Miniszterelnökség levelezési osztályán kapott feladatot.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.