Vasútállomás - az a hely, ahol naponta százak, ezrek, tízezrek is megfordulnak, óriási gépek, az emberi mérnőki tudás csúcsteljesítményei mozgatnak meg többszáz tonnás szerelvényeket... azaz, olyan hely, ahol nagy fordulatszámon zajlik az élet. Épp ezért furcsán hátborzongatóak, mégis gyönyörűek a használaton kívüli, elhagyatott, vagy egyenesen romos pályaudvarok, állomások. Ezekből szedtünk össze egy megkapó, szép galériát.

Forrás: booker.hu
Feltöltő: Lea Mashi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Hihetetlen nagy pénz volt régen a vasútban. Még elhagyottságukban is méltóságosak ezek a létesítmények. Mennyi mozdony belihegett fenséges csarnokaikba. :)
Lea Mashi
@verőce21: És az a döbbenet, hogy minél nagyobb, fejlettebb volt, annál pontosabb, jobb, tisztább és olcsóbb is. Anyukám még mesélte, hogy amikor világot akartak látni, felültek a vonatra a nyári szabadság alatt, és nyolc-kilenc napig vonatoztak, és megnézték az útbaeső vidékeket. Hát ma azt is meg kell gondolnom, hazamehetek-e az egyetemről egy hónap alatt két alkalommal, vagy csak egyszer, kijön-e kettő az ösztöndíjból...
verőce21
@Lea Mashi: Németországban, Svájcban és Dániában öröm így vonatozgatni, ahogy írod. Mindegyik városban a városközpontban áll meg a vonat, így gyalogosan a legnagyobb élmény a városlátogatás.(Lehet váltani hozzá 21 napos nagyon kedvezményes vonatbérletet diákoknak.)
Nakimaga
Szomorú ! :(
A modern ember nem képes az utókorra hagyni ,3-4000 év múlva is álló létesítményeket ,talán ,ember se lesz !:(
picaflor
csak ismételni tudom magam. van valami csodálatos az elmúlásban... szeretnénk én is ilyeneket fotózni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.