A hétvégén a rendőrségnek kellett véget vetni egy 107 éves férfi fegyveres fenyegetőzésének – aki mellesleg vak volt, de a fegyvert törvényesen birtokolta. Nem ez az egyetlen különös jogszabály. Az Egyesült Államokban számos furcsa jogszabály van érvényben: van olyan állam, ahol tilos grimaszolva nézni a kutyákra, máshol a katasztrófaokozást tiltja törvény, de akad olyan állam is, amely jogszabályban határozza meg, hány vibrátort birtokolhatnak lakosai. Az amerikai Iowa államban vakok is kaphatnak fegyverviselési engedélyt – erre a napokban hívta fel az amerikai és nemzetközi sajtó a figyelmet egy hétvégi eset kapcsán.

Forrás: paravanportal.eu
Feltöltő: Paraván Portál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Az igaz,hogy egy nőnek 7 luka van,de ki az a hülye nő,aki azért vesz 7 vibrit,és 6 nem elég neki,hogy max kettő,esetleg 4 kéjes érzéshez,netán kielégüléshez juttassa ?
Csupán adatfrissítés a lukakról :segg,pina,2 fül,2 orr és száj ..
Ingerelhető zóna:hüvely,csikló,2 mellbimbó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.