A vatikáni bűnök új bizonyítékai arra szólítják fel az olasz politikusokat, hogy nézzenek szembe Ferenc Pápával a következő meghirdetett bírósági ügyben - A Pápaság visszavágása globális "sötét művelet" támadásokkal az ITCCS ellen. A büntetőeljárás egy másik pápával kapcsolatosan közelebb került a megvalósuláshoz ebben a hónapban, ahogy az olasz politikusok egyetértettek, hogy együttműködnek az ITCCS-el egy közös bíróságon a pápaság ellen, egy körözött szökevény igazságszolgáltatás előli rejtegetése miatt: a leváltott Benedek Pápa, Joseph Ratzinger személyében.

Forrás: kontrollblog.com
Feltöltő: Kontrollblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Kádár jól látta mekkora szemét sumákok az egyházak! Szakadna rájuk az ég a sok mocskos gyerekmolesztáló és gyerekgyilkos szentfazekakra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@Csizmás Kond: Miért nem vagy teplomban vasárnap délután fél kettőkor?!
Csizmás Kond
@Brother Louie: neked milyen közöd van ahhoz, hogy én mit csinálok ?
Brother Louie
@gabrella: nem véletlenül "mondott le". Kétezer év alatt csak akkor mondott le pápa ha valami nagy szart kevert saját maga körül.
gabrella
@Brother Louie: Szerintem is. Ez egy igazi borzalom!
Brother Louie
@gabrella: mégis vannak akik szemet hunynak felette és meg nem történtnek tartják.
hetöndöe
Azért milyen érdekes, hogy II. János Pált soha nem gyanúsították meg semmivel,ez a Ratzinger ránézésre is egy ferdehajlamú pedofil barom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.