A Silicon Valley menedzsereinek zöme ugyanahhoz a specialistához jár a gerincfájdalmai miatt, amelyben olyan sokan szenvednek, hogy elnevezték Silicon Valley-szindrómának. A guru egy nő, Esther Gokhale, aki Indiában töltötte gyerekkorát, Princetonban diplomázott biokémiából, kitanulta a keleti orvoslást és az akupunktúra használatát is. Nemrég pedig nyitott egy stúdiót, amely félig jóga, félig szépség-szalonként működik. Gokhale ezenkívül most ír egy kézikönyvet, amelyben tanácsokat ad „a test korrekt használatáról”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Akinek gerincfájdalmai vannak, bizony nagyon oda kell figyelni a mozdulataira. A cikkben leirtak szerint tartani a gerincét, jó, ha a számító gép előtt fittball labdán ül. Kikeresi a netről a gerinctornákat és azokat beépíti napi tevékenységei közé.
Mindezek után lassan el kezd javulni az állapota, a fájdalmak fokozatosan elmaradnak, ez kb félév, és utána sem szabad elfelejteni a tornát két, három naponként 30-40 perc kifejezetten gerinctorna, köztes napokon séta.
Oda kell tehát nagyon figyelni, mert még mindig jobb, mint a műtét, vagy a kiló számra szedett gyógyszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.