A Canadian Medical Association Journal nemzetközi szaklap adta hírül a University College London kutatócsoportjának a vizsgálati eredményeit, amely szerint, azok az emberek, akik élvezettel élik mindennapjaikat és örömmel végzik napi feladataikat jobb fizikai kondícióban tudnak maradni és tovább élnek.

Forrás: onkomplex.hu
Feltöltő: ONKOMPLEX
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@Csizmás Kond : A pénz az eszköz , de az még kevés az élvezethez. A megélhetéshez nélkülözhetetlen de érzéseket nem tudsz vele vásárolni.
Nem minden pénzes ember boldog , hiszen lehet nincs egy másik ember aki elviseli őt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Csizmás Kond: Ollan vagy mint Papus! Az is a tévé előtt szokott durmolni, aztán meg kérdezi mi volt a híradóban...:-)
Jó pihenést.:-)
csa-csa
@Csizmás Kond: NA VÉGRE VALAKI BEVALLJA!
csa-csa
@varrólány: de ha nyomorogsz, bachatod az érzéseidet!
varrólány
@csa-csa: De viszont a nyomor nagyon megerősít és kreatívvá tesz.
Olyankor nincs lehetetlen csak tehetetlen. Jó család , barátok ,ők szebbé teszik az életet és minden apróságot lehet értékelni, sőt kell is!
csa-csa
na és ha nincs miből hogy legyél kreatív! a barátokat a meg hagyjuk. ahogy lecsúsztál már nincsenek is. elég példát látni arra is, hogy ilyenkor még a család is lefarcol. Mondjuk lehet hogy kölcsön adnak, de nem tudod visszaadni! Az pedig nem működik!
nezelodo
Ismertem néhány igen gazdag embert, akit a fél ország irigyelt a pénzéért. A boldogság valahogy nem látszott rajtuk, ellenkezőleg, mindig harcban álltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.