A New York Times hosszú cikkben ment neki Matolcsy György jegybankelnöknek, akit „a populista és autokrata Fidesz pénzügyi építészének” nevezett. A cikk Matolcsy mára szállóigévé vált agysebészes megjegyzésével indítva beszámolt arról, hogy Matolcsy szerint a magyar és japán gyerekek fenekén kis piros pötty van. „A politikája ugyanilyen unorthodox” – írja a lap.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
labos
@Sziszifusz: Persze forrás megjelölés az nincs! Mi tudjuk: baloldalhoz köthető haszonlesők! Tudjuk Ep kampány van, kellenek a lejárató cikkek!
Sziszifusz
@labos: A cikk témájának és az idézetek forrása: Matolcsy György.
lajospapa
Sajnos nem Matolcsyt, hanem a Magyar Nemzeti Bank elnökét, Magyarországot és konkrétan engem. Csak az a baj, hogy jogosan, mert ha mi azt aki odatette viszonylag még szabad választáson újra hatalomba tettük, akkor mi mást érdemelünk?
tavaszi
@labos: ...ezt a lejárató maszlagot már a baloldali szavazó is röhögi...a Times vastagon levan...azt írhat amit akar. mindenki tudja kik állnak a cikk mögött...majd az EU választás után nem lesz ilyen cikk...Times is bekaphatja ...a 2/3-adot...seggfejek.
tavaszi
...szegény Matolcsi most beszéltem vele nyilván harakirit fog elkövetni...annyira megrázta a Times porig alázása...de azt mondta...ameddig hahotázik a cikken addig nem tudja a harakirit véghezvinni...mert csiklandós a "szügye"...
eberti
Legfeljebb Matolcsy visszaszól,hogy csókolják meg a piros pöttyöst...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.