Szörnyű kínok között öli meg áldozatait, de előbb még megfertőz mindenkit, akivel csak a beteg kapcsolatba került. A világ egyik legveszélyesebb vírusa, az Ebola teljesen váratlanul Guineában bukkant fel, és több mint száz embert ölt meg két hónap alatt. Kézfogás helyett keresztet vetve üdvözlik egymást az emberek, a betegek nem akarnak kórházba menni, mert nem bíznak a gyógyulásban, aki csodával határos módon felépül, annak pedig számolnia kell azzal, hogy soha többé nem nyúlnak hozzá.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Sajnos, bárhol lecsaphat! Idevezet a természet megerőszakolása! Mert annyiféle vegyület, kémiai anyagot használunk, hogy elősegítheti a törzsek erősödését, terjedését! És az emberi elmaradottság is nagyon veszélyes! Sokat jelentene, ha időben felvilágosítanák az embereket az alapvető védekezés, megelőzésre!
Csizmás Kond
A vírusok 90%-át mesterséges uton tenyésztették ilyen ellenállóvá...és mesterséges uton is terjesztik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.