Rejtett kamerával videofelvételt készített a közmunkavégzésre ítélt Silvio Berlusconiról egy olasz fotóriporter. Sikerült bejutnia a Cesano Bosconéban levő idősotthonba, a volt olasz miniszterelnök "közmunkahelyére".

Az olasz hírportálok hétfőn tették közzé a – gyenge minőségű – videót, amelyen Silvio Berlusconi fehér köpenyben az otthon szabadidőtermében ül egy kerekes székes idős beteg mellett, akivel röviden beszélget. Ami a hangot illeti: a teremben mazurka-zene szól.

A videót Stefano Apuzzo olasz újságíró készítette. Beszámolója szerint szerzett egy fehér köpenyt, és az alá rejtette a kamerát. Apuzzo benyomásai szerint Silvio Berlusconi "otthonosan mozog az otthonban a betegek között, akikkel kedvesen viselkedik, ajándékokat is visz nekik".

Berlusconi médiafogásait ismerve nem kizárt, hogy a titkos videofelvételt ő maga rendelte meg.

A tavaly augusztusban adócsalásért jogerősen elítélt Silvio Berlusconi májustól jár a Cesano Bosconéban levő Szent Család otthonba, ahol idős és magatehetetlen betegeket gondoznak. A jobbközép Hajrá Olaszország (FI) elnökének hetente egy alkalommal négy órát kell dolgoznia az otthonban. Jó magaviselet esetén büntetését jövő év elejére tölti le.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ezt a görényt az olaszoknak előbb sikerült elkergetni, mint nekünk a viktort, itt még van vagy 20 évünk a főmufti társaságában,
de látom az olasz dzsigoló leszarja ezt is, issza a grappát ezerrel, a pénze már megvan rá, a börtönt elkerülte,

később hazamegy, aztán keveri tovább a politikai sz@rt.
csip-csop
@pbalage: nehogy azt hidd, hogy minden ugy van ahogy az ujsàgok irjàk! Elosszor is Berlusconi, egy rendes ember, csak elakartàk tenni ott is làbalol, mint itthon Hunvaldot,
Silvionak nem kell csalni, mert ha tudni akarod a TV mediàban 10 ezer embernek ad munkàt, mègha akarna se tudna csalni. Jobb ha tolem tudod. Nemvèletlen, hogy mèg rengeteg ember szavazrà ès fog. Sajnos ott is vannak korrupciok a torvènyhozàsba.
pbalage
@csip-csop: bocs, hogy előítéletes vagyok, én a vityával azonosítottam a dolgot, az én gépemről így látszik...
de te onnan nézve azért többet tudsz a dolgok állásáról... mesélj, lenyúlja a pénzeket a berlusconi is? Milyen botrányok keletkeztek?
Dr. Felipe
Azt én is megnézném mikor vicctor sepreget a Moszkva-téren narancssárga mellényben.
csip-csop
@pbalage: nem haragudtam meg egyàltalàn, de nem lehet Silviòt osssze hasonlitani a Vikivel, mert nagyon messze vannak egymàstòl.(fold ès hold) mert ami ov csinàl a magyarokkall azt Silvio nem engednè meg magànak. Sajnos ott elakartàk tenni mindenkèppen làbalòl, legalàbb is kiakartàk zàrni a politikabòl,de Silvionak van annyi esze hogy nem hagyja magàt, mindent rà akartak kenni, hogy fiatalkoru lànyokkal foglalkozi. (azt mond meg nekem, hogy egy 72 èves ember mit tud kezdeni kiskoru lànyokkal) neki 4 lànya van, nem hiszem, hogy ilyesmikket csinàlna.Termèszetesen nemtudnak mit rà bizonyitani, akkor ezzel a hulye ràgalmazàsokkal jottek elo. Berlusconi is mondta, hogy nincs mèg egy ilyen miniszter a vilàgon, hogy ennyi birosàgi tàrgyalàsa lenne mint neki. Mindenesetre le a kalappal Silvio elott. Csak azt gondold el, hogy 3millio eurot fizet a volt felesègènek havonta, hogy johetne pènzileg is kozel a vikihez, de mèg èszbe se oltozkodèsbe se, szòkifejezèsekbe, ha olyanokat mondana amit itt mondanak, "hogy annyit èrsz amennyid van" stb.màr règen elintèztèk volna. Persze lehet hogy gondolja, de mèg ilyen sèrtegetèseket nem engedne meg magànak. Mindenesetre èn mindig is rà szavaztam, mert kitudja magàt fejezni, megtudja vèdeni bàrhova megy kulfolre az orszàgot, csinos elegàns megjelenèsu,ès tudja raprezentalni az olaszokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.