Az izraeli katonák által lemészárolt palesztin gyerekek fotói rendszeresen felbukkannak a Facebookon, és közfelháborodást keltenek. Kevesen töprengenek el rajta , hogy valós szörnytettekről van szó, vagy a Hamasz nyomogatja gátlástalanul azokat indítógombokat, amelyek hatására minden jóérzésű ember így kiált fel: "Azért ez mégiscsak sok" Az alábbi összeállítás magáért beszél. "Az izraeli légierők gyerekeket gyilkolnak Gázában" - áll a szűkszavú magyarázat egy kamaszlány megcsonkított holtteste alatt. A látvány annyira sokkoló, hogy eltereli a figyelmet egy nagyon lényeges részletről. A kis áldozat miniszoknyát és ujjatlan felsőt visel. Bár nagyon csekély a valószínűsége, hogy egy gázai tini ilyen szerelésben mászkálna az utcán, az élet, mint tudjuk, nagy rendező. Az azonban már több mint különös egybeesés, hogy a kép kísértetiesen hasonlít a Final Destination 4 amerikai horrormozi egyik jelenetére. Nem véletlenül, hiszen éppenséggel annak az egyik filmkockájáról van szó.

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: Kiss Kati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barew7
Ez valóban egy hatalmas maszlag! 350 halott palesztin civil szemben 7 halott izraeli katonával igazán egy humánus arány. No meg a hülye tüntetők Párizstól Budapestig mind bedőltek a maszlagnak... Azt hiszem, hogy a hirhatár.hu átnevezhetné magát ennélmárnincslejjebb.hu-ra!
tivoli
Szerintem a magyarázat a maszlag. A palesztinok vannak otthon ősidők óta, Izrael meg egy katonai bázis, néhány millió semmi közük hozzá civil lakossal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.