Tengerparti városokban sétálva gyakran ütheti meg orrunkat az olajban sült tengeri herkentyűk jellegzetes, finom illata. Kitűnő fogás, de mivel olajban sült ételről van szó nem igazán diétás. És igen laktató is, ezért legjobb önállóan fogyasztani köretként némi sörtésztában sült zöldséggel vagy friss salátával.

Forrás: izesitalia.hu
Feltöltő: izesitalia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Az olasz azt mondja , inkább a vendég várjon a tésztára , mint fordítva ...
...nahát ezeket is inkább süssék ki nekem pár perc alatt , mint a melegen tartóból vegyék ki ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.