A két legvonzóbb jelenség a brit társadalomban a külföldiek számára, az udvariasság és a jó modor. Viszont közutálatnak örvend a brit konyha, az időjárás és az emberek iszákossága.

A fiatal külföldieket leginkább az ország kultúrája vonzza, 46 százalékuk szerint a legjobb brit tulajdonság az udvariasság és a jó modor, ezt követi a műveltség, a hozzáértés, a barátságosság és a humorérzék. Mindez abból a felmérésből derült ki, amelynek során mintegy 5000 embert kérdeztek meg Brazíliában, Kínában, Németországban, Indiában és Amerikában. 

Mi tetszik, mi nem a kivándorlóknak Angliában?

A sztereotípiáknak megfelelően, a fiatalok ridegnek találják az angol klímát, mégis vonzza őket az ország történelme és kultúrája, amelynek ikonjai a szemükben William Shakespeare, II. Erzsébet királynő és David Beckham futballista.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
"a fiatalok ridegnek találják az angol klímát, mégis vonzza őket az ország történelme és kultúrája, .."
na meg a normális fizetés!!
dodo571031
@csa-csa: Bizony a pénz számít kit érdekel a történelem és kúltúra 47000-ért.
vitamin51
Akik nem nyaralni, hanem dolgozni mennek Angliába, azok nem a történelmükkel és kultúrájukkal foglalkozik, hanem megpróbál munkát találni és beilleszkedni, majd pedig a keresetéből megélni, ami nem is olyan könnyű nekik. Olcsó munkaerőnek fizetnie kell a drága lakbért és a koszt sem olcsó, az egyetlen ami biztos, hogy kapnak munkát, még akkor is, ha kevésbé beszélik a nyelvet. Valószínű diplomával nem közmunkát kell végezniük sokuknak, mint saját hazájukban! Ha nem is fogadják be őket úgy szívből igazán, mégis jobban érezhetik magukat, mint otthon ahol a nép által választott politikusok húzzák ki lábuk alól a talajt! Bárhol éljen az ember, sehol nem olyan fájdalmas ha nem fogadják be, mint ahol születtek, tanultak, éltek és végül ellehetetlenültek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.