Hat évi kényszermunkára ítélte "ellenséges cselekményekért" Matthew Todd Miller amerikai állampolgárt vasárnap egy észak-koreai bíróság - jelentette a KCNA, az ország hivatalos hírügynöksége.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: Egy ilyen a borzalmas körülmények között a természetes fogyás következtében szépen elfogynának.
tivoli
@Meine Ehre heisst Treue: szeptember 14., 16:07
Kik döntenék el, hogy kik a valódi bűnözők? Ugyanazok akik most?
Meine Ehre heisst Treue
@tivoli: Ők is a munkatáborba kerülnének; új korszak venné kezdetét.
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: Na ja, te lennél a vezető, meg Vona. Szép kilátások...:-)
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: Ha a bűnözők ,,kezelését" rám bíznák, bizony szép kilátások elé néznénk közbiztonság terén. Számomra a bűnösök megbüntetése csak kezdeti cél lenne, hosszú távon a bűnözés minimalizálása lenne a fő csapásirány.

Ne keverd a pártszimpátiát a történetbe, a közbiztonság közös cél, még neked is, hogy legyen Lexusod, családod, hogy fent tudd tartani a mostani magas életszínvonalad.
Nyilvánvalóan viszonylag kevesen értenek egyet velem, azzal, hogy így kellene a célt elérni, viszont ez járható út és ha lelkiismereti, emberiességi vagy erkölcsi kérdést csinálunk belőle, akkor bele sem kellene fogni.
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: Ha jobban belegondolok, valóban igazad van. Bűnözőknek semmi helye egy normális társadalomban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.