Erkölcsi kártérítési pert indít Tőkés László EP-képviselő az Antena 3 román hírtelevízió, illetve a csatorna egyik műsorvezetője és két riportalanya ellen, amiért az egyik műsorban hazaárulónak és a magyar titkosszolgálat ügynökének nevezték – jelentette be maga az EP-képviselő pénteken Marosvásárhelyen.

Mihai Gadea szeptember 17 műsorában Filip Teodorescu, a Securitate – az egykori kommunista titkosrendőrség – kémelhárításának korábbi helyettes parancsnoka, és Ioan Talpes, a Külföldi Hírszerző Szolgálat (SIE) volt igazgatója azt állították, hogy Tőkés László 1989-ben a magyar titkosszolgálat fizetett ügynöke volt. Teodorescu hazaárulónak is nevezte, mert szerinte kém csak akkor lehetett volna, ha nem román állampolgárként szegődik idegen államok szolgálatába.

"Temesvár szellemében határozottan visszautasítom a Ceausescu-diktatúra levitézlett harcosainak és örököseinek az 1989-es forradalom emlékét és áldozatait is meggyalázó, nemtelen támadásait" – mutatott rá Tőkés László marosvásárhelyi sajtóértekezletén.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Ez a megélhetési csuhás milyen alapon hivatkozik erkölcsre?!
Azt sem tudja, mi az, eszik-e vagy isszák!
m.macskosz
Ez a megélhetési csuhás milyen alapon hivatkozik erkölcsre?!
Azt sem tudja, mi az, eszik-e vagy isszák!
Senara
Várható volt , hogy betámadják . Már Erdélyben sem szeretik , nem véletlen ide kuncsorgott EU parlamenti helyért . Láss csodát kapott , oka talán alapítványi pénzek körüli kiváló teljesítménye ?
Jankó123
Nem ér az az erkölcs egy hajítófát sem!
:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.