Londoni lapértesülés szerint robotrepülőgépeknek sikerült rábukkanniuk Szíriában az ISIS lefejezős videóin szereplő fekete ruhás fegyveresre. A brit különleges erők ugyanakkor attól tartanak, hogy kudarcba fulladhat, ha megpróbálják megölni vagy elfogni "Dzsihádi Johnt". Pedig a terrorcsoport egyik központja fölé küldött kémrepülők képein narancsszínű ruhába bújtatott emberek is láthatók, akik minden valószínűség szerint az ISIS nyugati túszai.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon drukkolok az ISIS ellen fordulo eroknek, hogy sikerrel jarjanak es ne kelljen mar tobb embernek meghalnia; az emberaldozat mar igy is az egbekialt...

Nem vagyok verszomjas ember, soha nem kivantam senki halalat sem, de akik ilyen aljas modon olnek meg tisztesseges, joszandeku embereket, azoknak el kell tunniuk vegleg a Foldunkrol, hogy ne fertozzenek meg fogekony fiatalokat a hulye teveszmeikkel...

(Lehet, hogy a "szemet szemert, fogat fogert" torveny nem is volt akkora butasag?)
tivoli
@karma1: tegnap, 23:01
Szerinted nem lehetséges, hogy pont az történik?
lópicigáspár
A hit nevében gyilkolni elfogadhatatlan! Mondjuk tény, hogy a keresztények hittérítés és egyéb aljas indok miatt élen járnak (jártak) az emberölésben világ szerte, de ezek a magukat hithű muszlimnak vallók is egyre jobban eldurvulnak. Mindezek tükrében ebben a kivételes esetben egyet értenék a járulékos veszteséggel, ha kétséget kizáróan és véglegesen meg lehetne fékezni ezt a járványt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.