Egyebek között az is kiderült a szombaton, a Maros megyei Erdőszentgyörgyön rendezett konferencián, mitől székely egy étel, illetve hogy aljas rágalom az az állítás, miszerint a „székely ember csak húst eszik pityókával”. Érdekes, vagy a konyhánál maradva: pikáns részletek egy kizárólag székelyföldi nőknek szóló rendezvényről.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A Székelyek pulyika levest esznek vadcsomborral ízesítve Isteni finom, hasonló a krumplileveshez fehéren apró pici kockára vágott krumpli 1-2 kockára vágott paradicsom adja meg a kellemes savanyúságot.
Vadcsombor teájuk is Istenien finom,szegényes ételeik vannak de jól vannak ízesítve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.