A rendőrök felszólították, hogy emelje fel a kezét, ekkor a játékfegyveréhez kapott. Azonnal leterítették.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
HELYES!!! Kár háborogni! Ma már tíz tizenkét éves gyerekek is tudnak ölni! és ami szörnyűbb tudatosan akarnak is!! Hát ezért igenis! csírájában kell kiirtani! És ne fogjuk már mindig a szülőkre! Nem lehetsz a sarkában a nap 24 órájában! Ilyen még a filmekben sincs! A kölykök bárhol bármikor hozzájuthatnak játék (sors ne adja igazi) fegyverekhez! Egy átlag ember nem biztos hogy meg tudja különböztetni, olyan hitelesek! És mellesleg a curva anyját! ha egyszer azt mondom tedd le a fegyvert akkor tegye le! (akár felnőtt akár gyerek) Különben nem tudhatja a szerencsétlen zsaru hogy nem lvik-e keresztül egy igazival röhögve, csak "játékból". Tudjátok vagy Te vagy ő (meg aki gyorsabb) effektus! na inkább ő! Hát csak úgy játékból igenis le kell puffantani mielőtt ő lő le téged! Soha nem tudhatod!! Emlékeztek? A Blahát egy takonypóc 10-10 éves rohadék kölyök rettegésben tartotta! Na amcsiban már nem biztos hogy élne! És ezen a történeten csak addig háborognak, amíg valaki gyerekét ki nem nyírja egy másik "játékból" Fogadok másként beszélnének! Egy tuti! Többé nem ijesztgeti az embereket sehol!
Dr. Felipe
Sajnos ma már a játék fegyverek nagyon hasonlítanak az igazira.
megatonna
@csa-csa: Pedig bizony itt a szülők a hibások! Nem szabad ilyen játékfegyvert venni a gyereknek.
csa-csa
@megatonna: ez tényleg igaz!, de ha megveszi ha nem, megszerzi (kölcsön) valamelyik haver kölyöktől és ennyi! És Te nem leszel ott!! sajnos túl sok szülő vesz meg "fegyvernek látszó tárgyat" a gyereknek (itt is) Amerikában rábacott a gyerek a hülye játékára! Ami még rosszabb, hogy egy 12 éves kölyök tényleg le tudna lőni tudatosan bárkit. (ha másért nem, ijedtében mert rendőrt lát) Ezért értek egyet a törvényeikkel! Mi van ha tényleg éles! Neked annyi! Hát most pont Neki volt...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.