Csalódottak az amerikai külügyben az André Goodfriend budapesti ügyvivőt ért jogtalan támadás miatt – írta a Népszabadság az USA külügyi tárcájától kapott válaszra hivatkozva. "Csalódottak vagyunk az ügyvivőnket ért jogtalan támadás miatt. Ha a perről szóló beszámolók igazak, akkor még inkább csalódottak vagyunk, hogy egy amerikai diplomatával ilyen módon bánnak" – ezt a választ kapta a Népszabadság az amerikai külügytől. A lap nem részletezte, hogy pontosan kitől kapták a választ és milyen kérdéseket tettek fel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Az egész ország csalódott a kormányban az igazságszolgáltatásban, mert nem vizsgálják a korrupciós ügyeket.
Azért nem vizsgálják mert az igazságszolgáltatás és a kormány tagjai is érintettek benne.Mi így látjuk a távoli falvakból!
tivoli
Valahol olvastam, hogy
"Olyan benyomás alakul ki, hogy az USA és az EU főleg nem azt kifogásolta, hogy Ukrajnában korrupció van, hanem azt, hogy „nem megfelelő” emberek húztak hasznot belőle."
Itthon Magyar országon is valami ilyesmi helyzet van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.