A francia média és a Google 250 ezer eurót dob össze annak érdekében, hogy a jövő héten megjelenhessen a Charlie Hebdo szatírikus hetilap – írja a Cink.

A szerkesztőségből nyolc embert gyilkoltak meg a szerdai terrortámadásban. A kevesebb szerkesztő a szokásos 16 oldal helyett egy 8 oldalas kiadványt tud készíteni, abból viszont egymillió példányt visznek az utcára a szokásos 60 ezer helyett.

A Guardian egyik szerkesztője arra kérte a világ karikaturistáit, hogy ingyen rajzokkal segítség a kollágák emléke előtt tisztelgő lapszám elkészítését.
A Charlie Hebdo következő száma 60 ezer helyett egymillió példányban jelenik meg
Rajz: instagram.com/banksy

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A terror és a mészárlás semmilyen okból nem lehet elfogadott!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@keresztapa: Valami nagy-nagy disznóság van a háttérben, melynek fő rendezője Amerika és szövetségese. De majd ki fog az is derülni előbb-utóbb, s talán a mostani nyugatimádó népségnek kinyílik a szeme, hogy mennyire nem számít semmi a világhatalmi célok elérésén kívül. Pár millió ember jóléte a tét, milliárdok nyomorának, pusztulásának árán.
keresztapa
@tivoli: A gyarmat visszavág.! az olcsó munkaerő haszna, a bevándorlók népesség növelésével szintén visszavág, Iszlám állam lesz Francia ország kb negyven év elmúltával.
tivoli
@keresztapa: ma, 22:17
Valójában a gyarmati népeket kutya kötelessége volt beengedni a gyarmatosítóknak, ha már az élőhelyeiket elpusztították, különböző bányák, olajfúrók és még ki tudja mik miatt. Ergo, az európai ment oda először különböző gazdasági haszonszerzés reményében, amiből következik a mostani áldatlan állapot. Amúgy ezek a bevándorlók anyagilag nem kerülnek olyan sokba a befogadóknak mint hinnénk, mert busás haszon van az eredeti élőhelyük gazdasági kizsákmányolásából, s az bőven fedezi az ellátmányukat.
Na de ilyen gazdasági társulása nincs magyarországnak, miből etetnénk őket?

A probléma itthon is valós, mert itt meg cigányország lesz belátható időn belül, nem kell ide arab meg afrikai népség.
keresztapa
@tivoli: Ez a történeti valóság ami nem kerülhető ki a 21. században, a haszonszerzésnek káros következményeit. Nép szaporulat iszlám részről 8,1 ami az anyaország szaporulatát felháborító gyorsasággal túlszárnyalva van jelen.
Nem véletlenül van a francia bevándorlási ellenszenv. Aminek célja a bevándorlók elűzése a francia földről. A nemzet védelme az első, ami felülírja
a liberális felfogás minden szabadját. Ami fékeket, gátakat, határokat nem ismerve rasszista jelzővel bélyegez. De ez a homokfej Európai Unió még nem érzékeli, hogy ami egyrészt haszon, a másik részen milyen kár keletkezik, a ma még haszonnak, a holnap kára mekkora lesz, a nemzet eltudja e szenvedni, vagy a nemzet fog kisebbségben élni saját földjén.
tivoli
@keresztapa: Valszeg magyarhonba is exportálnának belőlük, oszt Orbánt gyalázzák, hogy micsoda dolog, hogy nem kér belőlük.
Nekünk meg hálát kellene mondanunk és imába foglalni a nevét.
Desischado
@magyarbakancs: A szivemből szóltál! Pontosan ez az én véleményem is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.